2008. augusztus 9., szombat

Párolt tengerihal filé zöldségágyon

Tudom, hogy ez már nem új recept, tegnap előtt is itt volt. Ostoba hiba miatt kitöröltem véletlenül. De a családnak ízlett, ezért visszarakom, hátha máskor is szükség lesz még rá.

Párolt hal zöldségágyon
  • tengerihal filé (3 nagyobb darab, ami kb 15 picire esett szét olvadás után - Coopos)
  • 350 gramm fagyasztott mexikói vegyeszöldség
  • kb 350 g apró kockára vágott krumpli
  • 2 evőkanál étolaj
  • grill fűszerkeverék
  • delikát 8 fűszerkeverék
Egy alkalmas tepsi aljára 2 evőlanál étolajat csurgatok. Ráterítem a fagyasztott zöldséget, tetejére a krumplit. Megszórom kb 2 teáskanál delikáttal. Erre jön a fűszerezett hal. Alufóliával szorosan lezárom a tepsit. 200 fokos sütőben kb 35-40 percet párolom lefóliázva. (a krumpli miatt kell ennyi ideig. Ha krumpli nélkül készül 15-20 perc is elég) Utána fólia nélkül még kb 15 percig pirítom.

Nincsenek megjegyzések: