2009. január 26., hétfő

Csak úgy...


Nemrégiben említettem egy komentben, hogy a rossz zoknikat felszabom csíkokra, és lábtörlőt horgolok belőlük. Szombaton lett készen a legújabb. Gondoltam megmutatom.


Ezen a képen pedig Mr. Nyivászka látható. Kosármániás :) Ha kosarat talál, abba beleül. A számítógépet is nagyon szereti. Vagy a billentyűzeten tanyázna, vagy a monitoron mozgó egérre, képekre vadászik.

8 megjegyzés:

Palócprovence írta...

Cuki! Teljesen fehér? Milyen színű a szeme?

Senior írta...

Nagyon ügyes és kreatív vagy,mint mindig!...édes ez a cicus!

Renata írta...

A lábtörlő! Dédmamám csinálta régen, (már nem él).
Meg nylonzacskóból is (tejes).
Akkor Neked jól jönnek a jó mintájú, de már kimustrálandó ruhák, ugye?

citromfű írta...

Palócprovence, igen, teljesen fehér. A szeme kék. Sajnos teljesen süket, így eleinte voltak vele gondok. Még el is ütötte valami. Azóta ha nagyon elfárad, akkor sántít is. De tényleg nagyon cuki. Szeretjük.

Senior, köszönöm!

Renáta, igen, nehezen dobom ki őket. A szekrény aljában szépen gyűlik a horgolnivaló. Zsömi kutya pedig lelkesen fogyasztja a lábtörlőket. Ez az új még megvan.Amúgy igazából szövőszéket szeretnék, vagy legalább egy keretet. Azzal sokkal szebb lenne.

oximoron írta...

Draga Citromfu!
termeszetesen boldogan segitek, es elarulom neked, hogy az a csaj, aki a jobb sarokbol figyel az en vagyok. vagyis voltam, de leszek is! És punktum! de ezt ne mondd el senkinek, lecci! :)

ja, es Zsömi nem egy havanez kutyus? (csak kerdezem)

citromfű írta...

Szia Oximoron!
Zsömi labrador. Ezért aztán visz mindent. Néha még a macskát is :)Ha nem vagyunk itthon akkor a "kincseit" az ajtó elé gyűjti. Cuki pofa, nagyon szeretjük.

Köszönöm a segítséget!

Palócprovence írta...

Ezért kérdeztem, a kék szeműek sajnos mindig süketek.

Más, egy kérdés:)
http://palocprovence.blogspot.com/2009/01/fuggosegeim.html

citromfű írta...

Palócprovence, nem tudtam, hogy a kék szemű fehér cicák mind süketek. Azt hittem, hogy csak a miénk az. Már mikor elhoztam kiscicaként, tudtam hogy baj van a fülével. De csak ezért nem hagytam ott. Nem tehet ő erről. Olyan aranyos, ahogy szó szerint kiszagolja, hogy na akkor mi újság? És az meg kifejezetten mókás volt, amikor a labradorral ismerkedtek: a kutya ugatott, ugatott, ő meg csak nézett. Végül a kutya adta fel, ma már együtt alszanak.

Köszönöm a kérdést, hamarosan válaszolok!