2009. július 9., csütörtök

Képzeljétek, mi történt!

Az este díjat kaptam Szepykétől. Nagyon örültem neki. Éppen készültem továbbküldeni, amikor Párom felugrott a fotelből, furcsán kezdett viselkedni. Pár perc elteltével kiderült, hogy az ebédlőben kigyulladt egy vezeték a falban. Kb. fél óra elteltével ott tartottunk, hogy elektromos tűz elhárítva, lakás egyik felében nincs áram. Pár perc múlva az is kiderült, hogy a másik felében ugyan van áram, de se net, se tv, se telefon nem működik. Reggel fény derült arra, hogy a kábel szolgáltatónál történt valami hiba, sehol nem volt sem televízió, se telefon se internet a környéken, akik ezzel a szolgáltatóval szerződtek...

Ma délelőtt 10 óra körül állt helyre a rend. Ekkor tudtuk elérni a biztosítót is. Majd jönnek...

Annyi kérdés van bennem! Mi lett volna, ha nem vesszük észre rögtön, hogy szikrázik a vezeték? Ha akkor történik, amikor alszunk? Ha a páromnak nincs annyi lélekjelenléte?

5 megjegyzés:

szepyke írta...

Ne erre gondolj, hanem arra, hogy a lehető "legjobban" megoldottátok a dolgot! Észrevettétek, így nem lett nagyobb gáz, szerintem elég ez is...
Jesszusom, ha én meglátok egy mesterembert, legszívesebben a Dunába vetném magam...

citromfű írta...

Hát ez az, Szepyke! Még nincs egy éve, hogy a nagy vihar után rendbe raktuk... Nem tudom mekkora munka lesz. Nem akarom újra kezdeni!

Gabah írta...

Ó, Citromfű, annyira sajnálom! Még emlékszem a tavalyi viharos esetre!
Szepykének igaza van! Gondolj arra, hogy jó, hogy így alakult, és nem rosszabban! Fel a fejjel!

citromfű írta...

Fent van, fent van! Ismersz nem?
Hogy állsz a készülődéssel? Bőrönd bepakolva? Artúr útra kész?

KataKonyha írta...

Jó, hogy idejében észrevettétek, bele se gondolj az ellenkezőjébe! Jó, hogy nincs már semmi baj. Na a biztosító az még egy érdekes dolog, szurkolok, hogy normális embert fogjatok ki!